Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві учні, батьки та педагоги підготували подарунки для воїнів АТО та ООС
У Білій Церкві учні, батьки та педагоги підготували подарунки для воїнів АТО та ООС
Середа 22 Грудня, 2021

“Хай Ангел в день святого Миколая вас від біди і зла оберігає” – вже всьоме акцію під такою назвою до дня Святого Миколая проводять лідери учнівського самоврядування за сприяння управління освіти і науки міської ради.

Учні навчальних закладів нашої громади, їх батьки, педагоги та всі небайдужі беруть активну участь у різноманітних зимових акціях по збору теплих речей та речей першої необхідності,  солодких подарунків, готують обереги та пишуть листи для наших захисників –  воїнів АТО та ООС. 

До акції «Хай Ангел в день святого Миколая вас від біди і зла оберігає» цього року долучилися й школи сільської місцевості, яка входить до Білоцерківської МТГ та студенти технолого-економічного фахового коледжу БНАУ.

21 грудня відбулося підбиття підсумків цьогорічної акції і учні, разом із подарунками, які повезуть волонтери, передали на Cхід щирі вітання, любов і тепло своїх сердець та побажання якнайшвидшого закінчення війни та повернення захисників до домівок.

Начальник управління освіти і науки Юрій Петрик привітав усіх учнів зі святами та подякував, що усі роки війни учнівська спільнота залишається об’єднаною  у прагненні допомогти та підтримати наших захисників.

«Це хороша традиція – підтримувати воїнів, але вона є з присмаком гіркоти- адже продовжується війна. На передовій тисячі наших жінок і чоловіків і сьогодні їм ще потрібна наша допомога, бо захист нашої країни – це спільна справа і воїнів і усіх нас. Ми всі несемо відповідальність за незалежність, за спокій,  за мир, – зазначив Юрій Петрик. – Багато з вас вже не один рік бере участь у цій акції, і я переконаний, що ви не втратили милосердя та бажання допомагати.  Дякую кожному вихованцю дошкільних навчальних закладів, учням, їх батькам, працівникам освітніх установ за небайдужість і за вашу турботу. Все зібране вами вже цієї п’ятниці буде відправлено на схід у гарячі точки для наших воїнів».

 На заході був присутній заступник командира 72-ї ОМБр ім.Чорних Запорожців,  підполковник Олександр Самарський. Він також привітав усіх присутніх зі святами, побажав злагоди і миру у родинах та подякував учням: «Ви робите дійсно велику справу, бо для кожного солдата в окопі дуже важлива підтримка, відчуття тилу та розуміння, що є заради кого воювати,  відстоюючи нашу незалежність, захищати вас – молодь, яка  розбудовуватиме нашу державу надалі». 

Діти висловили свою віру, що подарунки та малюнки допоможуть воїнам вистояти і повернутися додому живими і з миром.

Бажаємо нашим воїнам і всім  українцям спокою в душі, тепла і злагоди в кожну родину та миру нашій Україні.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors