Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > У Білій Церкві у поліцейських викрали патрульний автомобіль
У Білій Церкві у поліцейських викрали патрульний автомобіль
Неділя 14 Липня, 2019

У Білій Церкві у патрульних 14 липня викрали автомобіль. Поки один зловмисник відволікав їхню увагу, другий сів в машину і поїхав. Про це повідомляється на сторінці відомства в Фейсбук.

Сьогодні близько 7-ї години ранку патрульні разом із працівником Білоцерківського відділу поліції прибули на відпрацьовання виклику “Крадіжка” по бульвару Олександрійському. Під час обстеження прилеглої території, поліцейські нікого не виявили, тож повернулися до службового авто щоб вирушити на інший виклик.

Коли охоронці порядку повернулись до автівки та сіли до салону — підійшов невідомий чоловік, почав неадекватно та зухвало себе поводити, перешкоджав службовому авто рушити з місця, тримав водійські дверцята та фіксував усе на камеру мобільного телефону.

Громадянин на зауваження не реагував, чинив злісну непокору вимогам правоохоронців. Поліцейські прийняли рішення затримати його та доставити до відділку поліції. Поки увага патрульних була зосереджена на порушнику, інший чоловік, який непомітно підійшов до автівки, швидко сів за кермо та поїхав у невідомому напрямку.

За 10 хвилин службовий автомобіль знайшли, без ушкоджень, жодні речі чи документи не зникли.

Для з’ясування всіх обставин події на місце прибула слідчо-оперативна група.

Слідчим внесено відомості до реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ.

Станом на теперішню годину, особу злочинця встановили, викрадач затриманий відповідно до ст. 208 КПК України та перебуває у відділку поліції.

Управлінням патрульної поліції ініційовано службове розслідування щодо встановлення всіх обставин події.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors