Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві “Транссіті” не буде обслуговувати маршрути №14 і №22
У Білій Церкві “Транссіті” не буде обслуговувати маршрути №14 і №22
Середа 12 Січня, 2022

11 січня відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, на якому було прийнято рішення про встановлення нових правил перевезень та про відмовлення в продовженні строку дії договорів на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування №14 і №22, які обслуговувало ТОВ “Транссіті”.

Через надмірну кількість скарг, які надходили на перевізника маршрутів №22 та №14, самовільну зміну транспорту на менш якісний і невиконання умов договору та інвестиційних зобов’язань – членами виконкому було прийнято рішення не продовжувати договір на перевезення з ТОВ “Транссіті”.

Як зазначив Руслан Руденко, за результатами перевірки:

  • по маршруту №14 за 2021 рік було складено 5 актів про порушення
  • по маршруту 22 за 2021 рік було складенго 7 актів про порушення

Також на засіданні було внесено зміни до кількох пунктів у правилах пасажирських перевезень на території Білоцерківської ОТГ.

Відтак, у салонах автобусів перевізники мають забезпечити граничний температурний режим влітку не більше 22 градусів, взимку – не менше 15 градусів тепла. Також забезпечити у салоні відсутність будь-якого шумового (музика) або візуального (плакати, іграшки, компакт-диски) забруднення салону.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors