Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві розшукали порушника, який викидав мішки зі сміттям на узбіччі дороги (Відео)
У Білій Церкві розшукали порушника, який викидав мішки зі сміттям на узбіччі дороги (Відео)
Четвер 30 Вересня, 2021

Білоцерківщини задокументували водія, який викидав сміття на узбіччі дороги. Ним виявився 23-річний білоцерківець.

Під час моніторингу мережі Internet поліцейські Білоцерківського районного управління поліції виявили відео, де водій автомобіля “Toyota Camry” викидав мішки зі сміттям при дорозі. Згодом поліцейські з’ясували, що подія відбулась в селі Устимівка.

Завдяки пильності працівників Центру оперативного реагування, які за допомогою системи відеонагляду “Безпечна громада” виявили правопорушення та повідомили державний номер автомобіля, поліцейські розшукали водія. Ним виявився 23-річний житель Білої Церкви, який рухався дорогою Біла Церква-Фастів. Послуги сміттєвозу чоловік оплачувати не забажав, тому побутові та будівельні відходи вирішив викинути де-інде.

Поліцейські склали на правопорушника адміністративний протокол за ст.152 (Порушення державних стандартів, норм в правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкція статті передбачає за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає від 340 до 1360 гривень.

Шановні громадяни! Вкотре закликаємо дотримуватися норм чинного законодавства в сфері екології. Бережіть довкілля! Якщо ви стали свідками правопорушення, фіксуйте та викликайте поліцію за номером спецлінії “102”.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors