Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві розпочав роботу поліцейський велопатруль (Фото)
У Білій Церкві розпочав роботу поліцейський велопатруль (Фото)
П’ятниця 12 Червня, 2020


12 червня у Білій Церкві було започатковано новий формат поліцейського патрулювання – на велосипедах. Кількісний склад поліцейського велопатруля становить 12 осіб, які працюватимуть позмінно.

Специфікою велопатруля є те, що він здійснює патрулювання на ділянках, де автомобільному патрулю проїхати незручно. Поліцейський патруль на велосипедах було створено рішенням керівництва патрульної поліції Київської області департаменту патрульної поліції.

Про це повідомляє Білоцерківська міська рада.

Міський голова Геннадій Дикий, звертаючись до присутніх під час заходу, висловив вдячність керівництву патрульної поліції в Київській області та м.Біла Церква – за ініціативу створення такого виду поліцейського патрулювання.

«Це нас спонукає ще більше сприяти розвитку пішохідного та велосипедного руху у Білій Церкві. Я впевнений, що це дасть можливість зменшити кількість злочинів у Білій Церкві, ефективніше проводити профілактичну роботу. Переконаний, що білоцерківці почуватимуться більш безпечно. У нашому місті багато рекреаційних зон – парків, прибережних зон, лісосмуг, де доступ автомобільного транспорту, як правило, обмежений, але там відпочиває велика кількість людей. Тож такий велопартуль дасть можливість здійснювати контроль та профілактичну роботу», – наголосив Геннадій Дикий.

До присутніх також звернувся командир батальйону патрульної поліції у місті Біла Церква Василь Коряк, який відмітив, що всі патрульні поліцейські пройшли відповідний відбір та навчання, вміло володіють транспортними засобами та є фахівцями у сфері дотримання правопорядку, мають досвід в оформленні будь-яких правопорушень, затриманні злочинців тощо.

Одразу після заходу поліцейський велопатруль вирушив на своє перше патрулювання по місту.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors