Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві розпочалася “Олександрійська феєрія”: попереду встановлення двох рекордів України
У Білій Церкві розпочалася “Олександрійська феєрія”: попереду встановлення двох рекордів України
Субота 22 Серпня, 2020

Фестиваль повітряних куль “Олександрійська феєрія” святково відкривали у п’ятницю 21 серпня. Гостей розважали живою музикою та пригощали усілякими смаколиками.

Масштабний фестиваль вже вчетверте відбувається в Білій Церкві до Дня Незалежності України – з 21 по 25 серпня 2020 року.

Цьогоріч він буде незвичайним: організатори збираються встановити два Рекорди України і підняти на повітряних кулях величезні прапори України. Атмосферу доповнить жива музика у виконанні справжнього оркестру в польоті.

Програма найяскравіших і незабутніх заходів фестивалю:

  • 23 серпня під час вечірнього польоту запланована спроба встановлення Національного Рекорду України – масовий старт теплових аеростатів з величезними прапорами України на кожному!
  • 24 серпня вранці з 6.10 до 8.30 відбудеться флешмоб #УкраїнаНезалежна – Привітай Україну з Днем Незалежності! – Сніданок на траві з повітряними кулями і чашкою кави!
  • 24 серпня під час вечірнього польоту – виконання Гімну України з повітряних куль духовим оркестром в честь Дня Незалежності України!
  • 25 серпня ранок – спроба встановлення Національного Рекорду України – одночасний старт групи теплових аеростатів з обмеженого майданчики – з дерев’яного моста через р. Рось.

Відео БЦТВ:

Фестиваль повітряних куль «Олександрійська феєрія» Ранкові польоти. Фото: Fly_BC

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors