Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > У Білій Церкві притягнули до відповідальності живодера, який волочив за собою на повідку кота
У Білій Церкві притягнули до відповідальності живодера, який волочив за собою на повідку кота
Середа 27 Жовтня, 2021

Білоцерківські дільничні притягнули до відповідальності 48-річного місцевого живодера за жорстоке поводження з котом. За такий вчинок йому загрожує штраф у розмірі від 3400 до 5100 грн.

Про це повідомляє Білоцерківське районне управління поліції.

На початку жовтня із соціальної мережі “Facebook” поліцейським стало відомо про випадок жорстокого поводження з тваринами по вулиці Курсова, що в місті Біла Церква. Невідомий чоловік волочив за собою на повідку кота, який вже не міг йти за господарем самотужки.

Поліцейські Білої Церкви ініціювали проведення перевірки та розшукали правопорушника. Ним виявився 48-річний місцевий житель, який в минулому притягувався до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство.

Дільничні офіцери поліції склали на лиходія адмінпротокол за ч.1 ст.89 (Жорстоке поводження з тваринами) Кодексу України про адміністративні правопорушення та направили матеріали що суду.

За такий вчинок йому загрожує штраф у розмірі від 3400 до 5100 грн. Загрози життю та здоров’ю тварини нічого не загрожує, її вилучили, і наразі вона перебуває у нового господаря.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors