Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > У Білій Церкві поліція затримала грабіжника, який повторно намагався пограбувати АЗС
У Білій Церкві поліція затримала грабіжника, який повторно намагався пограбувати АЗС
Середа 8 Квітня, 2020

Поліція затримала зловмисника у порядку ст. 208 КПК України. Ним виявився 25-річний молодик, який нещодавно повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння крадіжки. 

Як повідомлялось раніше, розбійний напад стався 6 квітня, близько 10-ї ранку, на автозаправній станції, що у місті Біла Церква.

Затриманий зізнався працівникам поліції, коли у нього виникла ідея вчинити напад на АЗС, він ретельно приготувався до злочину і продумав усі шляхи відходу. Однак така «підготовка» не стала на заваді поліцейським. 

Оперативники карного розшуку Білоцерківської поліції спрацювали професійно і затримали його на місці злочину. Поліцейські влаштували засідку поблизу АЗС, куди нападник вдруге прийшов забрати гроші.

Цього разу зухвалий молодик також прихопив з собою зброю, хоча і змінив одяг. На місці події поліцейські виявили та вилучили у нього пневматичний пістолет та набої, які він придбав у магазині.  

За фактом розбійного нападу триває досудове розслідування. Вилучена зброя у якості речового доказу направлена на проведення експертизи. 

Вирішується питання щодо оголошення підозри затриманому за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Запобіжний захід для нього обере суд. 

Нагадаємо, напередодні у Білій Церкві чоловік зі зброєю пограбував АЗС.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors