Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві побудують два сучасних спортивних об’єкти всеукраїнського масштабу: велотрек, зал для занять важкою атлетикою
У Білій Церкві побудують два сучасних спортивних об’єкти всеукраїнського масштабу: велотрек, зал для занять важкою атлетикою
Середа 3 Листопада, 2021

Передбачається  будівництво велотреку з сучасною трасою площею 40 тис кв. м з міні полями для тренувань та гуртожитком. Також планується спорудити окрему трасу для  BMX спорту. А на масиві Леваневського побудувати біля ЗОШ №20 залу для занять важкою атлетикою.

03 листопада відбулось засідання позачергової сесії Білоцерківської міської ради. Приводом її проведення стало терміновість прийняття  важливих рішень щодо участі Білої Церкви у державній програмі «Велике будівництво»,  яка спрямована на масштабну розбудову якісної інфраструктури в Україні.

Зокрема, наразі розглядається можливість будівництва  у Білій Церкві двох сучасних спортивних об’єктів, всеукраїнського масштабу.

Міський голова Геннадій Дикий: «Розгляд сьогоднішніх п’яти питань стосуються будівництва за державні кошти двох спортивних об’єктів . Перший – це знаковий для нашого міста об’єкт – велосипедна школа олімпійського резерву «Промінь», де передбачається  будівництво велотреку з сучасною трасою площею 40т тис. м кв. з міні полями для тренувань та гуртожитком, щоб мали змогу приїжджати та займатися не тільки місцеві спортсмени, а й з усієї України. Також там буде споруджено окрему трасу для  BMX спорту.  Передбачається, що це буде унікальний об’єкт у масштабах України. Він дасть можливість продовжити розвиток та славетні традиції велосипедного спорту, адже у нашій школі виховувалися призери європейський і світових змагань та функціонує потужний ветеранський велосипедний рух.

Другий об’єкт – це будівництво на масиві Леваневського, біля ЗОШ №20, залу для занять важкою атлетикою. Такий  зал є актуальним для житлового масиву, на якому проживає понад 30 тис. містян. Отож, новий сучасний зал дасть можливість займатися великій кількості дорослих й дітей силовими видами сорту».

Отож, депутати ухвалили низку рішень, які дозволять урегулювати питання щодо використання земельних ділянок під проєктування та спорудження зазначених об’єктів:  

-про укладення з Департаментом регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації договорів суперфіцію земельних ділянок за адресою: вул. Карбишева, м. Біла Церква, Київська область  з кадастровими номерами 3210300000:06:030:0064, 3210300000:06:030:0061;

            -про виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності, цільове призначення яких змінюється, з кадастровими номерами 3210300000:06:030:0064, 3210300000:06:030:0061 та об’єднання двох земельних ділянок в одну земельну ділянку;

            -по припинення права постійного користування земельною ділянкою загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 20 м. Біла Церква Київської області.

            -про укладення з Департаментом регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації договору суперфіцію земельної ділянки за адресою: вул. Некрасова, 121, м. Біла Церква, Київська область.

            -про розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності площею 2,4017 га, кадастровий номер 3210300000:07:016:0065.

Дані земельні ділянки залишаються у комунальній власності, згідно із договорами Київській обласній державній адміністрації надається право користування ними для забудови (суперфіції).

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors