Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві обрано перевізника на маршрути №13 та №16
У Білій Церкві обрано перевізника на маршрути №13 та №16
Четвер 16 Липня, 2020

16 липня на засіданні виконавчого комітету Білої Церкви було оголошено переможця конкурсу серед перевізників на маршрути №13 та №16.

Читайте новини БЕЗ ТАБУ в Google News ☆ Натисніть «Підписатись» ☆ 

Як повідомляє пресслужба Білоцерківської міської ради, переможцем виявилось Товариство з обмеженою відповідальністю “ТРАНССІТІ”.

Переможцем конкурсу з перевезення пасажирів на  автобусному маршруті загального користування м. Біла Церква № 13 «Сфера-Авто» (Новокиївське кладовище)-Гайок» – було визначено Товариство з обмеженою відповідальністю «ТРАНССІТІ». Термін укладання договору з інвестиційними зобов’язаннями щодо оновлення парку автобусів – 5 років.  

Переможцем конкурсу з перевезення пасажирів на  автобусному маршруті загального користування м. Біла Церква № 16 Житловий масив Піщаний – вул. Січневого прориву – було визначено Товариство з обмеженою відповідальністю «ТРАНССІТІ». Термін укладання договору з інвестиційними зобов’язаннями щодо оновлення парку автобусів – 5 років.  

Раніше цей маршрут обслуговало приватне підприємство “КАН”. До цього ПП “КАН” відмовилась обслуговувати і 25 маршрут.

Також на засідання виконавчого комітету було оголошено конкурс з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування №25 “вул. Стуса – автомагістраль Київ-Одеса”.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors