Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві молодики жорстоко зґвалтували та пограбували жінку
У Білій Церкві молодики жорстоко зґвалтували та пограбували жінку
Понеділок 17 Лютого, 2020

За грабіж, розбій та зґвалтування жінки у Білій Церкві поліція затримала зловмисників.

Оновлено

Про це повідомляє поліція Київської області.

Двоє невідомих осіб напали на перехожу пізно ввечері на безлюдній вулиці. Один з них наніс кілька ударів ножем жінці у груди і, скориставшись її безпорадним станом, зґвалтував. Інший – спостерігав збоку, потім забрав у потерпілої мобільний телефон. Після чого вони зникли у невідомому напрямку.

Поранена жінка, яка мешкала неподалік, змогла дістатись додому. Там вони викликала медичну допомогу та поліцейських, яким описала прикмети нападників. Каретою швидкої допомоги 41-річну жительку Білої Церкви доправлено до лікарні.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники Білоцерківського відділу поліції встановили зловмисників та затримали їх у порядку ст.208 КПК України.

Ними виявилися двоє місцевих жителів 18-ти та 19-річного віку. Вони зізналися у скоєному, надали покази.

Під час проведення невідкладного обшуку за місцем проживання одного з них поліцейські виявили та вилучили речові докази, які вказують на їхню причетність до злочину.

За даним фактом відкриті три кримінальних провадження: за ч. 1 ст. 186 (Грабіж), за ч. 1 ст. 187 (Розбій) та за ч. ст. 152  (Зґвалтування) Кримінального кодексу України.

Меншому зловмиснику, який викрав у жінки мобільний телефон, інкримінують грабіж. Його старший товариш підозрюється у вчиненні розбійного нападу та зґвалтуванні.

Наразі вирішується питання про оголошення підозри. Запобіжний захід для затриманих обере суд. 

Оновлено!

Грабіж перекваліфікували на розбійний напад групою осіб, про що повідомлено обом нападникам. Крім цього, з’ясувалося нові деталі злочину та іншому, який спостерігав, також повідомили про підозру за вчинення насильницьких дій сексуального характеру, не пов’язаних із проникненням в тіло іншої особи за ч.1 ст.153 Кримінального кодексу України. Гвалтівнику пред’явили підозру по згвалтування.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors