Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > У Білій Церкві молодики зґвалтували, пограбували та заразили ВІЛ-інфекцією жінку
У Білій Церкві молодики зґвалтували, пограбували та заразили ВІЛ-інфекцією жінку
Неділя 17 Травня, 2020

Заступник керівника Білоцерківської місцевої прокуратури Київської області Сергій Лужецький повідомив деталі цинічного нападу на жінку, в результаті якого вона заразилась на ВІЛ. Ця жахлива подія сталась у лютому 2020 року.

Двоє озброєних молодиків побачили жінку, яка виходила з під’їзду, далі перестріли жертву на безлюдній вулиці. Один із нападників дістав ніж і наніс кілька ударів ножем жінці прямо у груди. Скориставшись безпорадним станом, її зґвалтували.

Відео інтерв’ю заступника керівника Білоцерківської місцевої прокуратури Київської області Сергія Лужецького по даній справі:

Один із нападників мав ВІЛ інфекцію, якою й заразив жертву. Йому також пред’явлено звинувачення за результатами досудового розслідування за навмисне зараження на ВІЛ потерпілої.

Викравши в потерпілої телефон, молодики зникли у невідомому напрямку. Поранена жінка, яка мешкала неподалік, змогла дістатись додому, де викликала медичну допомогу та поліцейських, яким описала прикмети нападників. Каретою швидкої допомоги жительку Білої Церкви було доправлено до лікарні.

Нападниками виявилися двоє місцевих жителів 18-ти та 19-річного віку. Вони зізналися у скоєному, надали покази.

Молодикам висунуто обвинувачення у вчиненні ряду злочинів, в тому числі розбій та зґвалтування. На даний час обвинувальний акт знаходиться на розгляді у Білоцерківському міськрайонному суді. Злочинці можуть отримати від 7 до 10 років тримання під вартою.

Нагадаємо, за даним фактом було відкрито три кримінальних провадження: за ч. 1 ст. 186 (Грабіж), за ч. 1 ст. 187 (Розбій) та за ч. ст. 152  (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Молодшому зловмиснику, який викрав у жінки мобільний телефон, інкримінують грабіж. Його старший товариш підозрюється у вчиненні розбійного нападу, зґвалтуванні та навмисному зараженні ВІЛ.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors