Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > У Білій Церкві молодик виготовляв амфетамін в орендованій квартирі
У Білій Церкві молодик виготовляв амфетамін в орендованій квартирі
Понеділок 30 Березня, 2020

В місті Біла Церква молодий чоловік в орендованій квартирі самотужки виготовляв психотропну речовину – амфетамін з метою збуту. Обладнання та речовини для його синтезу зловмисник замовляв та купував через мережу Інтернет.

Про це повідомляє поліція Київської області.

Так, наприкінці минулого року працівники Білоцерківського відділу поліції виявили та вилучили в 22-річного місцевого жителя прекурсори, психотропні речовини, різноманітне лабораторне обладнання. Речові докази були направлені на відповідні експертизи до НДЕКЦ МВС України.

На результаті проведених експертиз встановлено, що серед вилучених наркотичних речовин містився амфетамін та прекурсори – речовини обмеженого обігу.

Поліцейські за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури оголосили про підозру молодику у вчинені злочинів, передбачених ч.3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч.3 ст.311 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) та за ч.3 ст.313 (Викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, та інші незаконні дії з таким обладнанням) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Наразі тривають оперативно-розшукові заходи встановлення постачальників. 

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors