Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > У Білій Церкві молодша школа та позашкілля повертаються на очне навчання
У Білій Церкві молодша школа та позашкілля повертаються на очне навчання
П’ятниця 12 Листопада, 2021

У Білій Церкві з 15 листопада відновлять навчання в очній формі для школярів 1-4 класів та дозволять працювати закладам позашкільної освіти, школам мистецтв, дитячо-юнацьким спортивним школам за умови достатньої кількості вакцинованого персоналу закладів.

Відповідне рішення було прийняте на засіданні виконавчого комітету Білої Церкви.

Відтак, також працюватимуть заклади позашкільної освіти, дитячо-юнацькі спортивні школи, школи мистецтв; будуть дозволені індивідуальні консультації з учнями 5-11 класів з метою їх підготовки до написання науково-дослідницьких робіт МАН, творчих конкурсів, олімпіад тощо. Буде дозволена робота спортивних секцій на базі загальної та середньої освіти.

За останній тиждень у Білій Церкві покращилась динаміка захворюваності на коронавірус серед дітей: якщо у понеділок було 57 хворих, то в п’ятницю цей показник скоротився – наразі хворих 45 дітей. Тому у місті вирішили відновити навчання у 1-4 класах та позашкіллі. На сьогодніншній день хворими залишаються 7 вчителів.

Після подальших спостережень за динамікою захворюваності будуть приймати рішення про відновлення навчання і у старших класах. Наразі учні 5-11 класів продовжать навчатися дистанційно. 

Станом на 12 листопада у Білій Церкві двома дозами вакциновано 25,9% дорослого населення – 47 007 жителів громади. Першою дозою вакциновано 64 тисячі 883 особи.

Рішенням визначено, що з 15 листопада 2021 року буде:

– продовжено організацію освітнього процесу за дистанційною формою навчання для здобувачів освіти 5-11 класів;

-дозволено організацію освітнього процесу за очною формою для учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти; вихованців мистецьких і дитячо-юнацьких спортивних шкіл, закладів позашкільної освіти; проведення індивідуальних і групових корекційно- розвивальних занять (послуг) для дітей з особливим освітніми потребами-учнями 1-11 класів закладів загальної середньої освіти; індивідуальні консультації з учнями 5-11 класів з метою їх підготовки до написання науково-дослідницьких робіт МАН, творчих конкурсів, олімпіад тощо; роботу спортивних секцій на базі закладів загальної середньої освіти із дотриманням вимог постанови головного державного санітарного лікаря від 06 вересня 2021 року № 10 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19)».

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors