Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві курсуватиме туристичний тролейбус
У Білій Церкві курсуватиме туристичний тролейбус
П’ятниця 25 Жовтня, 2019

Наступним проєктом в туристичному векторі Стратегії розвитку міста, над яким працює Агенція стратегічного розвитку Білої Церкви це – «Туристичний тролейбус».

Для даного проєкту був обраний ЛАЗ – 52522, який був зібраний та введений в експлуатацію у 1997 році. Цей ЛАЗ мав би стати експонатом, але прекрасно буде курсувати по місту туристичним маршрутом.

Що стосується маршруту туристичного тролейбусу, то це буде маршрут «пл. Перемоги – Соборна площа» , який буде насичений цікавою екскурсійною програмою з зупинками біля архітектурних пам’яток можливістю відвідування: Замкової гори, Білоцерківського краєзнавчого музею, КП БМР “Білоцерківський зал органної та камерної музики” (Костел св. Іоана Хрестителя) (https://organ-hall.org.ua/)!

А також, разом з Управлінням освіти і науки Білоцерківської міської ради (http://bila-cerkva.osv.org.ua/), планується розробити для школярів план виховних годин, які можна буде проводити в «Туристичному тролейбусі». Це дасть змогу школярам поглибити знання про історію рідного міста в цікавій інтерпретації.

В плані проєкту «Туристичний тролейбус» є: модернізація салону, брендування зовнішньої зони тролейбуса, а також капітальний ремонт, тому що зараз він знаходиться у плачевному стані!

Партнери, які долучені до проекту:
Біла Церква туристичнаВідділ культури і туризму Білоцерківської міської ради.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors