Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві хулігани відкрили стрілянину
У Білій Церкві хулігани відкрили стрілянину
Середа 19 Лютого, 2020

Стрілянина у Білій Церкві: один чоловік напідпитку стріляв з автівки, а на добу раніше, інший – по перехожих. Про це повідомляє поліція.

Вночі 19 лютого від небайдужого громадянина надійшло повідомлення про те, що у м. Біла Церква невідомий з вікна автівки відкрив хаотичну стрільбу та зник з місця злочину. Поліція оперативно відреагувала на повідомлення і швидко прибула на місце події. 

В ході розшукових заходів, правоохоронці встановили причетного. Ним виявився 36-річний місцевий житель напідпитку. В ході невідкладного обшуку в оселі підозрюваного правоохоронці виявили та вилучили речові докази – пістолет та гільзи. Вилучене направили на проведення відповідної експертизи  до НДЕКЦ МВС.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Розпочато досудове розслідування. 

А 18 лютого близко 15-ї години дня на лінію 102 надійшло анонімне повідомлення про те, що на вулиці Турчанінова невідомий в стані сп’яніння почав стріляти по перехожих, поводив себе неадекватно.

Поліцейські, отримавши орієнтування порушника, розпочали обстеження прилеглої території. Кілька хвилин й інспектори виявили особу, яка підпадала під прикмети заявника й мала при собі предмет, схожий на пістолет.

На місце події викликали слідчих для з’ясування обставин справи.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors