Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > У Білій Церкві хлопець випав із восьмого поверху
У Білій Церкві хлопець випав із восьмого поверху
Середа 19 Червня, 2019

Вночі 14 червня 20-річний Павло Порох випав із восьмого поверху дев’ятиповерхівки, що знаходиться на вулиці на Курсовій, 3а. Кажуть, був напідпитку. Загинув відраху на місці. Рятувальники зняли тіло загиблого з даху магазину.

За словами сусіда, 35-річного Олександра – “Вночі загиблий вийшов на балкон покурити. Побачив його на сусідньому балконі. Звисав, ніби от-от упаде. Пʼяний. Я з ним не знайомий. Паша знімав сусідню квартиру. Сказав йому, щоб почекав. Що зараз прийду з пивом. Тільки спустився до сусіднього під’їзду. Вже дзвонить дружина. Каже, сусід випав з балкону.”

З 18 років Павло працював водієм навантажувача на складі. До міста приїхав з села Кошів, що на Тетіївщині. Займався спортом. Грав за сільську збірну по футболу та волейболу.

“Не курив і не пив. Навіть на свій день народження. Коли затримувались на роботі в пʼятницю, спішив до бабусі, допомагати по господарству. Дуже її любив. Завжди з посмішкою, як велике дитя. Казав не бачив, як цвіте черемуха. Вже й не побачить”, – розповідає 52-річний Павло Хоменко, що працював з покійним.
Колеги по роботі розповідають, що Павло любив дивитись телепередачі про подорожі. Збирав кошти на відпочинок в Єгипті.

Павла поховали у селі, де він виріс. Друзі та однокласники несли труну більше ніж 1,5 кілометрів. Про це повідомляє gazeta.ua

У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею умисне вбивство з приміткою самогубство.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors