Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві горе-матір дозволила співмешканцю вигнати 5-річних близнюків на вулицю
У Білій Церкві горе-матір дозволила співмешканцю вигнати 5-річних близнюків на вулицю
Вівторок 28 Січня, 2020

Поліцейські Білої Церкви склали протокол на горе-матір, яка дозволила співмешканцю вигнати її малолітніх дітей з квартири.

Про це повідомила поліція Білоцерківщини.

27 січня від небайдужих сусідів до поліції надійшло повідомлення про те, що біля одного з будинків по вулиці Сквирське шосе, що в місті Біла_Церква, двоє малолітніх хлопчиків у розпачі і перебувають без нагляду дорослих.

Поліцейські мобільної групи реагування на факти домашнього насильства встановили, що двоє 5-річних хлопчиків-близнюків вигнав з квартири співмешканець матері під час конфлікту.

Згодом правоохоронці передали дітей бабусі і повідомили про це у відповідні соціальні служби. Крім цього на матір вони склали адміністративний протокол за невиконання батьківських обов’язків за ст.184 КУпАП.

Співмешканцю поліцейські винесли терміновий заборонний припис, згідно якого він негайно залишає помешкання без права у майбутньому контактувати з родиною в будь-який спосіб.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors