Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві чоловік погрожував перехожим ножем та пошкодив авто патрульних
У Білій Церкві чоловік погрожував перехожим ножем та пошкодив авто патрульних
Вівторок 29 Червня, 2021

Білоцерківські патрульні розшукали та затримали чоловіка, який пошкодив службове авто та погрожував перехожим предметом, схожим на ніж.

Про це повідомила патрульна поліція Білої Церкви.

27 червня на вулицю Леваневського надійшов виклик про скоєння адміністративного правопорушення. Заявниця повідомила, що невідомий чоловік сильно стукав у двері квартир. Окрім того, невідомий погрожував сусіду заявниці предметом, схожим на ніж, після чого вибіг з будинку та побіг в невідомому напрямку.

В додачу до цього, зі слів очевидців події, тікаючи, чоловік пошкодив ножем заднє ліве крило патрульного авто. На відпрацювання орієнтування негайно було направлено усі вільні екіпажі.

Під час обстеження прилеглої території, поліцейські зі взводу тактико-оперативного реагування (ТОР) виявили громадянина схожого за прикметами на правопорушника.

Побачивши охоронців порядку, останній дістав предмет, схожий на ніж, та кричав, що покінчить із життям.

Інспектори намагались налагодити комунікацію із громадянином, проте він не реагував на слова поліцейських. Отож патрульні відібрали у нього предмет, схожий на ніж, після чого затримали чоловіка.

На місце події відразу прибули слідчі з районного управління поліції, яким охоронці порядку передали затриманого.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors