Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > У Білій Церкві чоловік двічі обікрав один і той самий магазин за одну ніч
У Білій Церкві чоловік двічі обікрав один і той самий магазин за одну ніч
П’ятниця 18 Грудня, 2020

Завдяки професіоналізму охоронців та швидкому повідомленню про правопорушення на лінію 102 білоцерківські патрульні затримали 47-річного чоловіка.

Як повідомила патрульна поліція Білої Церкви, сьогодні, 18 грудня, близько опівночі, поліцейським на планшет надійшло повідомлення про те, що на вулиці Піщана з магазину чоловік викрав товар.

Охоронці не дали йому втекти. Окрім того, в магазині чоловік перебував без вдягнених засобів індивідуального захисту.

Тому, патрульні склали на громадянина ще й постанову за ч. 2 ст. 44-3 (Перебування в громадській споруді без вдягнутих засобів індивідуального захисту, що закривають ніс та рот) КУпАП.

Наступний епізод мав місце дещо пізніше. З того ж магазину знову викрали товар. За описом працівників магазину, злодієм був чоловік, якого кількома годинами раніше затримували патрульні.

Прибувши за вказаною адресою та обстеживши прилеглу територію, поліцейські виявили чоловіка за описом схожого на крадія.

Під час спілкування з 47-річним громадянином, патрульні з’ясували, що він викрав вказані в повідомленні заявника товари. Проте, цього разу сума крадіжки була більшою.

На місце події викликали слідчих.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors