Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > У Білій Церкві 25 та 26 квітня 2020 року не працюватиме громадський транспорт
У Білій Церкві 25 та 26 квітня 2020 року не працюватиме громадський транспорт
Четвер 23 Квітня, 2020

З метою недопущення спалаху захворюваності на COVID-19 25 та 26 квітня 2020 року у Білій Церкві буде заборонено використання громадського транспорту всіх форм власності.

Відповідне розпорядження оприлюднено на сайті Білоцерківської міської ради.

Враховуючи погіршення ситуації із захворюванням на території Київської області, з метою дотримання карантинних вимог та недопущення спалаху захворюваності серед мешканців міста на респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом СОУГО-19:

1. 25 та 26 квітня 2020 року заборонити використання громадського транспорту всіх форм власності.

2. Відділу транспорту та зв’язку Білоцерківської міської ради (Шевченко О.С.) довести вимоги даного розпорядження до керівників і власників підприємств, які забезпечують перевезення пасажирів.

3. Керівникам підприємств критичної інфраструктури міста врахувати дані обмеження у своїй роботі та в разі необхідності здійснення виробничої діяльності забезпечити перевезення своїх працівників транспортом підприємств.

4. Білоцерківському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Київській області (Пелех М.І.), Комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Муніципальна варта» (Возненко С.Г.), батальйону патрульної поліції у м. Біла Церква (Коряк В.В.) забезпечити контроль за виконанням даного розпорядження.

5. Керівнику групи взаємодії із засобами масової інформації (Турій О.В.) дану інформацію розмістити на сайті Білоцерківської міської ради та в засобах масової інформації міста.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors