Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > У Білій Церкві 17-річний юнак прийшов на суд до друга з “травичкою”
У Білій Церкві 17-річний юнак прийшов на суд до друга з “травичкою”
Четвер 9 Липня, 2020

В Білоцерківському міськрайонному суді охоронці виявили у відвідувача речовину рослинного походження, схожу на наркотичну.

Як повідомили у Службі судової охорони, подія сталася 8 липня.

“Молодий чоловік намагався потрапити на судове засідання, де розглядалася справа його товариша, але під час поверхневої перевірки судові охоронці в сумці сімнадцятирічного юнака виявили згорток із сухою, зеленою, подрібненою речовиною рослинного походження, зовні схожою на наркотичну”, – йдеться у повідомленні.

Співробітники Служби судової охорони обмежили дії юнака та викликали до будівлі суду слідчо-оперативну групу Національної поліції.

Після проведення процесуальних дій працівники поліції доправили молодого чоловіка разом із речовим доказом до відділку поліції для подальшого з’ясування обставин справи.

Крім того, за повідомленням Служби судової охорони у місті Києві та Київській області тільки за минулу добу співробітники відомства недопустили пронесення до судових установ 2 пристрої для відстрілу гумових куль, 12 ножів, 1 газовий балончик та 12 інших заборонених предметів.

Нагадуємо, це вже не перший подібний випадок. В травні поточного року в Білоцерківському міськрайонному суді пакет з речовиною рослинного походження, імовірно, наркотичною виявили у 52-річного чоловіка: Біла Церква: вже й у суд ходять з наркотиками.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors