Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > У Білій Церкві жінка, яка хвора на коронавірус, народила хлопчика
У Білій Церкві жінка, яка хвора на коронавірус, народила хлопчика
Середа 25 Березня, 2020

Жінка з Ірпеня, у якої напередодні було виявлено захворювання на коронавірус, 24 березня госпіталізували до Білої Церкви, сьогодні о 03:00 народила в пологовому будинку сина.

Про це повідомив у Facebook перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

Жінці напередодні діагностували коронавірус. Вночі її відвезли до пологового будинку у Ворзелі, де вона лежала ізольована у відділенні патології. А потім перевили у Білу Церкву.

«Пологовий Білої Церкви, так само як і лікарня №3, визначений як опорний для хворих на коронавірус вагітних з усієї Київської області. Там жінка сьогодні успішно народила дитину. Лікарі кажуть: стан породіллі та дитини задовільний», – повідомила журналістка Михайлина Скорик.

“Стан мами задовільний, симптомів вірусу все менше. Стан дитини теж задовільний, вага 3600 – здоровий ірпінський хлопець! Маму сьогодні переведуть в інфекційне відділення, хлопчик тимчасово буде на карантині. Від імені всієї громади Ірпеня бажаю мамі та хлопчику здоров‘я!”, – написав Маркушин.

Про те, що в Ірпені зафіксовано перший випадок підозри на коронавірус, Маркушин написав учора, 24 березня.

“На жаль, це вагітна жінка, якій у п‘ятницю зробили експрес-тест в 4-й амбулаторії Ірпеня і він виявився негативним. Наші лікарі у п‘ятницю зробили мазок на ПЛР-аналіз. Результат прийшов лише сьогодні.  На жаль, результат позитивний, втім, остаточний діагноз встановлять лікарі відповідної клініки, куди ми направили жінку, яка підозрюється на коронавірусну хворобу. Остаточний діагноз встановлять лікарі відповідної клініки, куди направили пацієнтку, яка підозрюється на короновірусну хворобу. Зараз лікарі відправляють на повторний ПЛР-аналіз”, – , – зазначив тоді Маркушин.

За словами першого заступника Ірпінського міського голови, проводиться невідкладна ізоляція та тестування всього медичного персоналу та інших пацієнтів, які могли контактувати з жінкою.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors