Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві планують побудувати новий парк на масиві Леваневського
У Білій Церкві планують побудувати новий парк на масиві Леваневського
Субота 22 Січня, 2022

Білоцерківська міська рада шукає підрядника на будівництво парку на масиві Леваневського. Під проєкт виділили ділянку в 11 га.

Про це йдеться в оголошенні електронної системи публічних закупівель ProZorro. Управління капітального будівництва Білоцерківської міської ради оголосило тендер на будівництво парку на масиві Леваневського. Очікувана вартість закупівлі – 41,11 млн гривень.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 31 січня 2022 року. Початок аукціону запланований на 1 лютого 2022 року.

У відповідності до технічного завдання тендеру, підрядник повинен виконати демонтажні роботи, облаштувати тротуари та велодоріжки, системи водопроводу, каналізації, автоматичного зрошення та зовнішнього освітлення, побудувати 2 фонтани та виконати роботи з благоустрою. Очікувана дата виконання робіт – 31 жовтня 2023 року.

Як повідомляє KV, вказаний тендер оголошується вдруге. Перша аналогічна закупка управлінням капітального будівництва Білоцерківської міської ради була оголошена 16 грудня 2021 року. Однак, її відмінили, оскільки пропозиції всіх учасників – ТОВ “Інтерхолд-груп” та ТОВ “Укрвишбуд” – були відхилені.

Розробку проєктної документації на будівництво парку на масиві Леваневського управління капітального будівництва Білоцерківської міської ради замовляло у травні 2021 року у ФОП Юрій Бабич за 588,62 тис. гривень. Згідно до звіту про виконання договору, за роботи підряднику заплатили всю суму.

12 жовтня 2021 року управління капітального будівництва Білоцерківської міської ради уклало договір (оплата – 3,55 тис. гривень) із ТОВ “Білоцерківвода” на виготовлення технічних умов на приєднання до централізованих систем водопостачання та водовідведення в рамках будівництва цього парку.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors