Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > Трагедія на Київщині: 19-річний хлопець загинув у багажнику авто
Трагедія на Київщині: 19-річний хлопець загинув у багажнику авто
Неділя 29 Вересня, 2019

День народження обернувся на трагедію: поліція Київщини затримала неповнолітнього правопорушника. Трагедія сталася близько сьомої години ранку у м. Миронівка.

Автомобіль, за кермом якого був 17-річний хлопець, протаранив металевий паркан та в’їхав на подвір’я приватного будинку. Внаслідок чого загинув 19-річний молодик, який на той час перебував у багажнику (через відсутність місця у салоні).

За викликом господаря помешкання, на вказану адресу прибула слідчо-оперативна група, яка з’ясувала обставини трагедії та деталі розвитку подій.

За попередніми даними, студент одного із місцевих навчальних закладів декілька днів тому придбав собі авто та, схоже, вирішив похизуватися перед друзями, не маючи водійського посвідчення. Свої сили не розрахував. Будучи вже на підпитку (1.25 промілле), у компанії іще шістьох друзів у салоні вирішив «прокататися».

На швидкості не впорався з кермуванням і протаранив паркан приватного будинку. Його занесло до бетонного колодязю, що й призвело до трагедії.

19-річний хлопчина, що перебував у багажнику загинув на місці, водій та і ще шестеро пасажирів, серед яких дві дівчини, перебувають зараз у лікарні.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors