Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
ТОП розіграшів на 1 квітня
Четвер 28 Березня, 2019

Перше квітня – дуже незвичайне свято, але має багато прихильників. Саме в цей день можна жартувати, розігрувати друзів і навіть батьків. Ігнорувати це свято неможливо. Обов’язково знайдеться жартівник. Тому будьте уважні! Адже навіть найсерйозніші дорослі в цей день стають дітьми і захоплюються грою.

Які розіграші та жарти на 1 квітня можна організувати вдома, на роботі і в компанії друзів – читайте нижче в матеріалі.

Розіграші на 1 квітня для друзів

Хто ж не любить солодощі? А безкоштовні?! Саме на цьому і можна спіймати своїх довірливих друзів – люителів солодкого. Як приклад, можете змастити печиво-сендвічі не кремом, а зубною пастою. Головне використовуйте білу пасту без яскравого запаху, інакше вас відразу розкусять!

А ще можна почастувати усіх морозивом! Звісно, що несправжнім. Ванільний пломбір кольором дуже подібний на картопляне пюре. Для цього відваріть пюре, додайте більше вершків чи молока, щоб отримати бажаний колір. Для кращого ефекту – залиште пюре на ніч в морозилці. Розкладіть кульками в стакани чи чашки та полийте шоколадом або будь-яким іншим топінгом. І не забутьте побажати смачного.

Щоб не нашкодити автомобілю, але залучити його до першоквітневих жартів – використайте харчову плівку. Нею можна або просто обгорнути машину, або ж примотати її до стовпу. Ви ж пам’ятаєте, що харчову плівку так просто руками не розірвеш?

Розіграші на 1 квітня для коханих

Тут треба бути обережним – образити свою кохану половинку дуже легко, а 1 квітня такі сварки точно ні до чого. Тож нехай ваші жарти будуть максимально нейтральними. Наприклад, як “живий холодильник”. Наклейте звечора (вже тоді, коли ніхто холодильник не відкриває) “очі” на всі продукти – їх можна придбати в магазинах для рукоділля. Чим більше таких “живих” продуктів, тим ефект буде кращим.

Ще один цікавий жарт із перевернутим стаканом, який наповнений водою. Для цього наповніть стакан льодом та покладіть туди будь-який легкий предмет. Наприклад, щось із косметики (тільки герметично закрите). І переверніть стакан. Вже через ніч ви отримаєте стакан з водою, предмет з якого дістати – буде не так вже й просто 🙂

І дуже смачний розіграш (і дуже добрий) для сніданку. Смажені яйця можна зімітувати за допомогою йогурта та персика. На вигляд – не відрізниш! І смак точно не розчарує!

Розіграші на 1 квітня для колег

Жарти для колег теж треба підбирати максимально уважно. По-перше, вам ще з цими людьми працювати, а по-друге, ніхто не хоче платити за пошкоджене корпоративне майно. Тому можна проекспериментувати з несправжньою “шкодою” для комп’ютера. Зі звичайнісінького клею можна зробити кляксу, яку покладіть на клавіатуру ноутбуку. І перед тим, як повідомити колезі, що з його технікою проблеми, візьміть до рук пакет молока. Йому сподобається!

Додати трішки фарб у цей день допоможуть стікери. Цей жарт створений спеціально для перфекціоністів. Покрийте сіткерами все, що тільки можна – комп’ютер, стіл, стілець тощо. Виглядає такий розіграш, як мінімум, дуже яскраво!

Матеріал взято з 24tv.ua

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors