Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Святкове подорожчання: у Білій Церкві перед Великоднем здорожчали ранні овочі на 20%
Святкове подорожчання: у Білій Церкві перед Великоднем здорожчали ранні овочі на 20%
Середа 24 Квітня, 2019

Напередодні Великодня в Білій Церкві подорожчали практично всі ранні овочі – в середньому ціни підскочили на 20%.

Лідерами за темпами подорожчання стали рання капуста та тепличний огірок. Так, якщо ще тиждень тому українська рання капуста пропонувалась по 24-25 грн/кг, то сьогодні продавці пропонують її по 40-45 грн/кг).

Вартість тепличних огірків вітчизняного виробництва за тиждень зросла більш, ніж на третину до 50-54 грн/кг.

Ціни на редиску за тиждень зросли майже на 5% до 10-13 грн/кг. Слід відмітити, що редиска стала свого роду вийнятком із загального переліку, за 4 дні до свята ціни на неї почали знижуватися під тиском збільшення пропозиції. Сьогодні вартість редиски дорівнює цінам аналогічного періоду минулого року.

Ціни на ранній кабачок за тиждень майже не змінилися, але його вартість на рівні 45 грн/кг лишається, в середньому, на 12% вищою від цін минулого року.

Схожа ситуація спостерігається і по вітчизняному томату, ціни на нього сьогодні становлять 59-60 грн/кг. Затиждень вони майже не змінилися, але, рік тому, український тепличний томат коштував майже на 40 % дешевше.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors