Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Сумна статистика: з початку червня на водоймах потонуло більше 300 людей
Сумна статистика: з початку червня на водоймах потонуло більше 300 людей
Субота 29 Червня, 2019

З початку червня на водоймах України загинуло більше 300 людей, з яких 42 дитини. Про це повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій.

У ДСНС зазначили, що 10 дітей вдалося врятувати.

Загалом з початку року на водоймах країни загинуло понад 600 людей.

За даними ДСНС, найпоширенішою причиною нещасних випадків на воді є недотримання громадянами правил безпечної поведінки. Крім цього, люди не зважають на штормові попередження та користуються плавзасобами при сильних поривах вітру.

“У розпал літніх канікул збільшується і кількість загиблих серед дітей. Маленькі українці вирушають на місцеві ставки та копанки без супроводу дорослих, часто навіть не вміючи плавати. Так, у червні вода вже забрала більше 42 маленьких життів. Ще 10 дітей вдалося врятувати.

Крім того, важливо пам’ятати, що відпочинок біля водойм та вживання алкогольних напоїв — речі не сумісні” – йдеться в повідомленні.

У зв’язку з цим, фахівці Служби порятунку патрулюють місця відпочинку, а також щодня проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з громадянами щодо дотримання правил безпечної поведінки.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors