Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > Струс головного мозку та гематоми: працівники поліції Білої Церкви побили людину
Струс головного мозку та гематоми: працівники поліції Білої Церкви побили людину
Середа 26 Червня, 2019

На публічну сторінку Підслухано БЦ у Facebook звернулась Мар’яна Пясецька, яка пропросила надати максимального розголосу справі щодо побиття працівниками поліції її чоловіка.

“Доброї пори часу, шановни білоцерківці! Ось так познущалися поліцейські з мого чоловіка, за те що він відпрацював зміну 12 годин на цегельному заводі, прийшовши додому повіз мене до “еко маркету” скупитись, а дорогою додому забув увімкнути світло на транспортному засобі (мопеді) в результаті чого патрульна поліція прслідувала за нами до нашого будинку, там мій чоловік на прохання поліцейських предьявив документи, поліцейські сіли до свого авто і почали виписувати штраф.

Потім віддавши документи, я понесла їх додому, дійшовши до квартири, я почула несамовитий крик свого чоловіка, вийшовши на балкон я побачила що поліцейські б”ють мого чоловіка об асфальт головою.

Як потім вияснилось поліцейські не все встигли записати. Коли я це все побачила почала викликати 102, але як я вияснила щоб викликати поліцію на це треба витратити хвилин 7-10 а потім ще їх чекати хвилин 15 за цей час вони могли і вбити мого чоловіка, але дякувати сосідам які вийшли на крик, почали просити ” за що ви його б”єте, відпустіть” вони його пустили, а потім почали ще й людей розганяти, щоб певне вже добити його.

Коли викликала поліцію опиратор запитала чи потрібна швидка, я відповіла що так, але швидкої так і не було. Пізніше я викликала швідку сама, бо чоловік почав втрачати свідомість, від цих побоїв. В лікарні вияснилось, що в нього струс мозку. Ось таке може статись нікого не чіпаючи за все життя. З такими поліцейськими нам не потрібні і злочинці.

Постраждала зараз звертатиметься до прокуратури. Вже викликала швидку – побої зняли.

Чекатимемо на оновлену інформацію по цій справі.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors