Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Стратегічні командно-штабні навчання “Об’єднані зусилля — 2020”: Противника стирмано
Стратегічні командно-штабні навчання “Об’єднані зусилля — 2020”: Противника стирмано
П’ятниця 25 Вересня, 2020

У Командуванні об’єднаних сил Збройних Сил України, що здійснює управління силами оборони та безпеки в ході стратегічних командно-штабних навчань “Об’єднані зусилля – 2020”, завершується підготовка до проведення контрудару.

Про це повідомляє служба зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України.

За легендою навчань, упродовж кількох днів підрозділами сил оборони стримано наступальну операцію ворога. При цьому не допущено висадку морських й повітряних десантів противника, а також вжито заходів щодо виводу військових частин та підрозділів з-під ворожих ударів крилатими ракетами морського базування.

Разом із цим детально відпрацьовані питання координації вогневого ураження. В першу чергу — розвідки позицій противника за допомогою безпілотних летальних апаратів і вже після цього, нанесення високоточних ударів по найбільш важливих об’єктах.

Йдеться, про превентивні авіаційні удари й вогневе ураження об’єктів, розташованих у глибині оборони противника, з реактивних систем залпового вогню “Вільха”, “Ураган” і ударного оперативно-тактичного середньовисотного безпілотного літального апарату “Bayraktar”, а також ураження противника з озброєння бойових машин, реактивної та самохідної артилерії, мінометів та інших вогневих засобів.

Органами управління Національної поліції та Служби безпеки України — вжито заходів контррозвідувального забезпечення та охорони громадського порядку.

Наразі триває узгодження заходів взаємодії наземного, повітряного, морського угрупувань та дій Сил спеціальних операцій щодо проведення контрудару під прикриттям авіації.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors