Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Стратегічна ініціатива “Допомога Схід”: піклування про малечу Донбасу
Стратегічна ініціатива “Допомога Схід”: піклування про малечу Донбасу
Середа 17 Лютого, 2021

У рамках міжнародної стратегічної ініціативи «Допомога Схід», пологовому відділенню Селідівської центральної міської лікарні передано апарати, які забезпечують підтримку у штучному середовищі важливих параметрів мікроклімату для немовлят, що необхідні для виходжування недоношених новонароджених.

Про це повідомляє Служба зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України.

– Під час війни на Донбасі надто багато матерів-породіль зустрілися з проблемами “віч-на-віч”, тому наше завдання допомогти їм відновити сили і жити далі, – наголосив командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Слід зазначити, що пологове відділення Селідівської центральної міської лікарні крім мешканців Селидового обслуговує також жінок з прифронтової Красногорівки, Мар’їнки, а також Курахового та Авдіївки.

– Спільними зусиллями, шляхом впровадження гуманітарних ініціатив на території Донецької та Луганської областей, нам вдалося за певний період підвищити рівень довіри місцевих жителів до військовослужбовців Збройних Сил України. Це надзвичайно важливий фактор в умовах гібридної війни, яка ведеться сьогодні проти нашої держави, – зауважив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Нагадаємо, що до міжнародної стратегічної ініціативи «Допомога Схід», яку у квітні 2018 року започаткував генерал-лейтенант Сергій Наєв, долучилися Асоціація “Медична та Благодійна Допомога Франція – Україна” (керівник Діана Дольс) та Асоціація міжнародних автомобільних перевізників України на чолі з Леонідом Костюченко.

Разом переможемо!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors