Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Срібло їде до Білої Церкви: українки здобули 6 медалей на Кубку світу з боротьби
Срібло їде до Білої Церкви: українки здобули 6 медалей на Кубку світу з боротьби
Четвер 17 Грудня, 2020

Володаркою срібної нагороди стала Лілія Маланчук, яка проживає та тренується в місті Біла Церква. Лілія вперше виступала на змаганнях такого рівня.

Українська збірна здобула шість медалей в десяти вагових категоріях – одну золоту, одну срібну та чотири бронзові, посівши у підсумку друге загальнокомандне місце серед 27 країн.

Володаркою золотої нагороди стала Тетяна Ріжко (вагова категорія до 65 кг), “срібло” завоювала Лілія Маланчук (50 кг), “бронзу” – Катерина Зелених (59 кг), Ілона Прокопевнюк (62 кг), Аліна Бережна (68 кг) і Алла Белінська (72 кг).

Молода вихованка Київської обласної школи вищої спортивної майстерності Лілія Маланчук розпочала свій виступ з впевненої перемоги 10:0 над борчинею з Перу, призеркою Пан-американського чемпіонату серед кадетів.

В півфіналі під час боротьби з чемпіонкою Європи серед кадетів та срібною призеркою чемпіонату Європи серед юніорів німкенею Лізою Ерсел Лілія здобула дійсно блискучу перемогу – 17:6, чим забезпечила собі вихід до фіналу.

У фіналі Лілію змагалася із бронзовою призеркою чемпіонату світу серед дорослих та ЧС U23 з Росії та стала віце-чемпіонкою.

Вітаємо Лілію та її тренера Олександра Мазуркевича з перемогою!

Зазначимо, що з 12 по 18 грудня 2020 року в Белграді проходить особистий (індивідуальний) Кубок світу з трьох стилів боротьби (греко-римської, вільної та жіночої). Змагання проходять замість чемпіонату світу, який був скасований після відмови деяких збірних приїхати до Сербії через коронавірус.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors