Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Спустили труси і з’їли бюлетень: найбільш “пекельні” курйози на виборах
Спустили труси і з’їли бюлетень: найбільш “пекельні” курйози на виборах
Понеділок 22 Липня, 2019

Позачергові вибори до Верховної Ради не обійшлися не тільки без порушень, але й без курйозних моментів, які шокували українців.

Найцікавіші випадки з виборцями на дільницях

Зняв штани і показав геніталії

На одній із виборчих дільниць в Інгульському районі Миколаєва, по вулиці Продольній, 9, 55-річний чоловік перед тим, як кинути бюлетень в урну, зняв штани і продемонстрував усім присутнім свій статевий орган.

На місце інциденту негайно прибула поліція, яка доставила чоловіка до відділку для з’ясування всіх обставин події та мотивів вчинення хуліганських дій.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України “Хуліганство”, санкція статті передбачає накладення штрафу від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян чи арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

І це не єдиний подібний випадок. Мережу підірвало фото, де чоловік зі спущеними штанами стоїть у кабінці для голосування. Хто виклав знімок – невідомо, але користувачі Facebook вирішили, що інцидент трапився на одній із дільниць під час голосування на позачергових парламентських виборах в Україні.

Спустили труси і з'їли бюлетень: найбільш "пекельні" курйози на виборах
Спустили труси і з'їли бюлетень: найбільш "пекельні" курйози на виборах
Спустили труси і з'їли бюлетень: найбільш "пекельні" курйози на виборах
Спустили труси і з'їли бюлетень: найбільш "пекельні" курйози на виборах

Однак пізніше з’ясувалося, що фото було зроблено 26 травня у бельгійському місті Антверпен під час виборів до Європейського парламенту, а на знімку – 31-річний Нільс Делейні. Виявляється, чоловік давно розважається дотепними фотографіями.

Прикинулася мертвою

У столиці України на одній із виборчих дільниць жінка зімітувала смерть, бо їй не дали бюлетень для голосування через відсутність у неї паспорта.

На відеозаписі жінка голосно кричить і падає на підлогу поряд зі столом працівників дільниці.

Як уточнив активіст Олег Пуша, який зняв усю цю сцену, з жінкою в результаті все гаразд, а от чи змогла вона проголосувати – невідомо.

Назад у майбутнє? Виборець прийшов на дільницю з паспортом СРСР

Ну, мабуть, таки не з паспортом, а лише з обкладинкою від нього з відповідною позначкою. Примітно, що трапилося це не аби-де, а у Львові.

Паспорт
Справжній громадянин. Щоправда, не зовсім зрозуміло, якої саме держави

Презерватив у Маріуполі.

До виборчої дільниці виконати свій обов’язок (не факт, що громадянський) прийшов один із шанувальників французького письменника Іва Гандона. Голос цього виборця не зарахують, але послання (мабуть, цитата із якогось із творів видатного француза) – прочитають обов’язково.

Презерватив
Цитати Великих: “Меншого зла немає”

Як бабуся 4 години сварилася, їла бюлетень і заснула

У Львові 94-річна жінка прийшла проголосувати на дільницю, незважаючи на те, що була внесена в список виборців, які голосують вдома – через неможливість самостійно пересуватися.

Після певних суперечок, жінці надали можливість проголосувати, але в результаті вона не захотіла кинути свій бюлетень в урну.

У комісії розшукали родичів літньої жінки, після їхнього приїзду скандал продовжився – виборець порвала бюлетені та намагалася їх з’їсти.

Врятовані залишки бюлетенів були ідентифіковані дільничною виборчою комісією як зіпсовані.

Ось так може виглядати “сніданок виборця” на ДВК

“Я трошки шизик”

Ще один випадок із зіпсованим бюлетенем трапився у Києві. Так, на виборчій дільниці за адресою вул. Архітектора Вербицького, 14 г чоловік порвав і кинув бюлетень на підлогу.

На прохання поліції підняти й вирівняти бюлетень, чоловік відповів: “Навіщо ці формальності? Я трошки шизик, є у мене мінус”.

Пізніше бюлетень усе ж виявився в урні для голосування, але під час підрахунку голосів його визнають недійсним.

Сейф для документів? Навіщо, якщо є кастрюля

У виборчому окрузі №102 на Кіровоградщині члени ДВК використовували, замість сейфу для зберігання бюлетенів, велику каструлю. Про це повідомила користувачка соцмережі Facebook Валентина Стеценко. 

сейф
Це не каструля, це сейф ДВК: написаному – вірити

Як повідомляє ГО “ОПОРА”, фото зробили ще у четвер, 18 липня, на дільниці № 350666 (село Нагірне, Світловодський район).

Сейф
А за рушничком, мабуть, кабінка для голосування…

У “Слузі народу” поскандалили з поліцією

Кандидат від президентської партії В’ячеслав Медяник на виборчій дільниці №27 у Дніпрі погрожував співробітникам поліції.

“У Дніпрі кандидат від партії “Слуга народу” В’ячеслав Медяник ще не став депутатом, але вже відчуває себе господарем 27-го округу: погрожує поліцейському вжити заходів для звільнення його керівництва”, – написали на сторінці “Нацкорпус Дніпро” у Facebook.

На ньому кандидат у нардепи стверджує, що до дільниці підходять незареєстровані люди і зривають плакати. У відповідь поліцейський відповідає, що не може знати, хто зареєстрований, а хто ні, і радить звернутися до голови комісії.

“Я сподіваюся, що після виборів вашого керівника вже не буде. Ми для цього все зробимо”, – заявив Медяник.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors