Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Відео > Справжнє баскетбольне свято для білоцерківців від спортсменів із США (Відео, фото)
Справжнє баскетбольне свято для білоцерківців від спортсменів із США (Відео, фото)
Понеділок 12 Серпня, 2019

10 серпня у Білій Церкві відбулося баскетбольне свято за участі гостей із США (Sport Reach (NCAA, збірна студентів США 1 дивізіон).

У ході заходу, тренер Том Шуберт та студенти із Sport Reach провели показовий майстер-клас для понад 70 білоцерківців, які тільки починають свою кар’єру в баскетболі. Діти мали можливість навчитися справжнім баскетбольним трюкам від жителів країни-походження цієї гри.

Також на захід було запрошено дворазового чемпіона НБА, Чемпіон України Станіслава Медведенка, який розповів про свою історію успіху та відповів на різноманітні питання майбутніх баскетболістів: від того коли чемпіон забив свій перший трьох очковий (до речі, це сталося саме в Білій Церкві) до того, чому він поїхав саме до США.

На завершення відбулася показова гра між командами Рух Молоді (м. Біла Церква) та  Sport Reach. Із рахунком 81:66 перемогу здобули білоцерківці!

Усі учасники заходу залишилися задоволеними від проведеного дня, отримали масу позитивних емоцій та досвіду.

Організаторами свята виступили благодійний фонд “Рух Молоді”, ГО “Білоцерківська федерація баскетболу”, школа баскетболу “Літаючі Білки” та ГО “Асоціація Християн Спортсменів”.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors