Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Співпраця з GIZ – інноваційний розвиток малого і середнього підприємництва у Білій Церкві
Співпраця з GIZ – інноваційний розвиток малого і середнього підприємництва у Білій Церкві
Субота 18 Грудня, 2021

17 грудня за участю міського голови Геннадія Дикого відбулася онлайн зустріч в рамках співробітництва з проєктом «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що реалізується за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ).

Зустріч відбулася за підсумками конкурсного відбору, в результаті якого Білоцерківська міська територіальна громада була визначена «пілотною»  для впровадження спільного проєкту за пріоритетним напрямком «Інноваційний розвиток».

У ході зустрічі відбувся діалог ключових партнерів у сфері інноваційного розвитку малого і середнього підприємництва та креативних індустрій Білоцерківської міської територіальної громади.

Передбачається, що протягом 2022-2023 років за участю партнерів буде впроваджений проект «Інноваційний розвиток малого і середнього підприємництва та креативних індустрій Білоцерківської міської територіальної громади в рамках співпраці з GIZ».

Головною метою даного проєкту є створення унікальних сприятливих умов для інноваційного розвитку малого і середнього підприємництва  в межах Білоцерківської міської територіальної громади.

Основні напрямки проєкту:

–        Створення Інноваційного хабу «Creative Space»

–        Розробка стратегії  SMART-спеціалізації громади

–        Ваучерна підтримка інноваційного бізнесу

–        Розвиток кластерних ініціатив, а саме створення таких кластерів, як меблевий кластер; аграрний (біотехнологічний) кластер та авіаційний кластер.

За підсумками онлайн зустрічі був підписаний Меморандум про співпрацю між Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) та Білоцерківською міською радою в особі міського голови Геннадія Дикого.

Метою співпраці є посилення системи муніципальної підтримки місцевого бізнесу та допомога у впровадженні визначених заходів з розвитку мікро, малого та середнього підприємництва (MМСП).

У межах співпраці GIZ надаватиме необхідні послуги з розвитку спроможності та дорадництва представникам органів місцевого самоврядування, місцевих організацій підтримки бізнесу, відповідних неурядових організацій та місцевих підприємств, зосереджуючись на обраному пріоритеті – інноваційному розвитку Білоцерківської громади.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors