Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > Спецоперація в Білій Церкві: поліція одночасно проводить 50 обшуків
Спецоперація в Білій Церкві: поліція одночасно проводить 50 обшуків
Субота 27 Липня, 2019

У Білій Церкві поліція проходить затримання членів злочинної організації. У місті одночасно проводять 50 обшуків. 

Про це повідомив начальник ГУНП у Київській області Андрій Нєбитов у своєму Facebook, передає УНН.

“До уваги мешканців Білої Церкви! Поліція Київської області проводить затримання членів злочинної організації. У місті одночасно проводять 50 обшуків”, – написав Нєбитов.

За його словами, працюють спецпризначенці, кримінальна поліція та слідчі.

Поліцейські встановили, що на території міста діяли три злочинні угрупування, які займалися тиском на бізнес, шляхом вимагання та побиття людей.

На місцях проведення обшуків працюють слідчі Київської області, працівники кримінальної поліції та у випадку силового супротиву – спецпризначенці.

Відкриті кримінальні провадження за ст. 189 (вимагання) та ст. 255 (створення злочинної організації) Кримінального кодексу України, згідно яких і проводяться заходи по затриманню, знешкодженню та ліквідації цих злочинних угруповань.

Після проведення обшуків, відповідного аналізу та затримання підозрюваних в порядку ст.208 КПК України керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов в понеділок, 29 липня, розповість на брифінгу деталі такої спецоперації.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors