Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Сьогодні може бути останній спекотний день літа: синоптик попередила про різку зміну погоди
Сьогодні може бути останній спекотний день літа: синоптик попередила про різку зміну погоди
Вівторок 17 Серпня, 2021

Вже з завтрашнього дня очікується різке похолодання. Україну накриє різке похолодання, яке принесе атмосферний фронт.

Про це в інтерв’ю “Обозреватель” розповіла синоптик Українського гідрометцентру Наталія Птуха.


“Фронт буде супроводжуватися короткочасними дощами. У середу дощі і зниження температури очікується в західних і північних областях”, – розповіла вона.

За словами синоптика, спека трохи затримається на півдні і південному сході України в середу, 18 серпня. Але вже починаючи з середи в Київській області очікується досить різке зниження температури-до +23… +25 градусів вдень і в межах +19… + 20 вночі.

“Температурні значення будуть досить комфортними. До кінця тижня в денні години будемо мати +25… + 27 градусів. На півдні спека ще залишатиметься до середи. Там також пройде цей атмосферний фронт, але опадів буде менше і температура знизиться не так істотно – до +26… +27 градусів”, – розповіла синоптик.

За її даними, в четвер, 19 серпня, короткочасні дощі й окремі грози перейдуть більше на схід і південний схід. Температура також знизиться – до позначки +24… +25 градусів. У п’ятницю може піднятися до +27 градусів.

“Напевно, тільки один день – вівторок, 17 серпня – може бути по-справжньому спекотним. Ми очікуємо близько +30 градусів. За попередніми прогнозами, 17 серпня – один з найспекотніших днів кінця літа”, – резюмувала синоптик.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors