Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > Смерть в реабілітаційному центрі: слідчі Білої Церкви виявили зловмисника, який забив до смерті чоловіка
Смерть в реабілітаційному центрі: слідчі Білої Церкви виявили зловмисника, який забив до смерті чоловіка
Четвер 23 Грудня, 2021

14 жовтня 2021 року до Білоцерківського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Червоне помер 36-річний чоловік. 

Про це повідомляє поліція Київщини.

Поліцейські встановили, що колишній пацієнт центру для нарко та алкозалежних людей на волонтерських засадах влаштувався туди працювати. Вночі між ним та одним із пацієнтів центру виникла сварка.  

43-річний лиходій, проявляючи свою лють, почав наносити численні удари руками та ногами по тілу та голові потерпілого, внаслідок чого завдав тяжкі тілесні ушкодження та перемістив ще живого потерпілого до його ліжка. На ранок інші працівники центру виявили, що їх пацієнт помер та про його смерть повідомили до поліції. 

Під час проведення судово-медичної експертизи на тілі потерпілого виявили тілесні ушкодження, які могли виникнути від понад двадцяти ударів на голові та тілі потерпілого.

В подальшому співробітники поліції, почали деталізувати обставини тієї ночі, а також всіх осіб, які могли контактувати з потерпілим. Згодом після проведення відповідних експертиз та слідчих дій, було зібрано беззаперечні докази, які у своїй сукупності  вказували, що потерпілий тієї ночі отримав тілесні ушкодження несумісні з життям від дій зловмисника. 

На даний час, правоохоронцями за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від семи до десяти років. 

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors