Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > “Слуга народу” на російському ТБ закликав “все пробачити окупантам”
“Слуга народу” на російському ТБ закликав “все пробачити окупантам”
Середа 23 Жовтня, 2019

Нардеп від “Слуги народу” Євген Шевченко в ефірі пропагандистського росТБ – “1 каналі” заявив, що українська мова та культура розколює суспільство і які погані в Україні націоналісти.

Як повідомив нардеп від “Слуги народу” Гео Лерос, Шевченко навіть сам хвалився виступом на російському ТБ на своїй сторінці у Facebook. Але згодом після несхвальних коментарів від колег по фракції і користувачів соцмережі, свій пост видалив.

В ефірі «Великої гри» нардеп звинуватив «радикально налаштованих націоналістів» в тому, що їх політика полягає «у ворожнечі і війні», тому вони нібито ініціювали акції протесту проти «формули Штайнмайера».

«Ми зараз зробили паузу. Думаю, що правоохоронці розберуться, хто це зробив, звідки ростуть ноги і кому це вигідно», — заявив Шевченко.

Також він висловив бажання зустрітися з ватажками бойовиків.

«Давайте хоч зустрінемося, подивимося один одному в очі, дізнаємося, чого хочемо, треба довіру. Ми за компроміс, за зустріч», — зазначив народний обранець.

При цьому він спробував вказати на російську агресію, але пропагандисти почали заперечувати присутність військ РФ на сході України.

Крім вищевказаного, Шевченко заявив, що потрібно «зняти» мовні та культурні питання.

Саме мовне питання, яке було підняте ультранаціоналістами, призвело до розколу в суспільстві. Мовне питання має бути знято», — додав нардеп.

Виступ “слуги народу” на кремлівському каналі викликав засудження навіть з боку його однопартійців. Депутат від» Слуги народу “Гео Лерос запропонував Шевченку змінити свій костюм на “костюм матрьошки”.

“І позицію на цьому смітнику викладати йому варто від себе, а ніяк не від українського народу і влади України”, – написав Лерос у Facebook.

У свою чергу депутат Ліза Богуцька порівняла Шевченка з проросійськими депутатами Юрієм Бойком і Віктором Медведчуком, які літали на зустріч до прем’єра країни-агресора Дмитра Медведєва.

Між тим журналіст Юрій Бутусов підкреслив, що Шевченко своїми висловлюваннями підіграв пропагандистам, які в організації протестів звинувачують українських націоналістів.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors