Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Слава ДШВ! Командувач об’єднаних сил ЗС України привітав побратимів зі святом
Слава ДШВ! Командувач об’єднаних сил ЗС України привітав побратимів зі святом
Неділя 21 Листопада, 2021

Командувач Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв привітав воїнів-десантників з нагоди Дня Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Шановні бойові побратими — воїни-десантники!
Прийміть щирі вітання з Вашим професійним святом — Днем Десантно-штурмових військ Збройних Сил України!

Висока мобільність, професійна майстерність і самовідданість завжди були притаманні десантним військам. Своєю доблесною службою, міцною дисципліною, рішучістю й хоробрістю Ви здобули надзвичайний авторитет, а ваша витримка й звитяга є прикладом для наслідування.

Показавши свою здатність швидко і якісно виконувати найскладніші завдання на вістрі атаки та в епіцентрі бойових зіткнень, Ви завжди доводите незламність бойового духу та жагу до перемоги.Вічна пам’ять загиблим героям-десантникам, які поклали свої життя у боях за незалежність та територіальну цілісність України!

У цей святковий день висловлюю Вам щиру подяку за віддану службу та зразкове виконання поставлених завдань! Бажаю усім Вам надійних товаришів та міцного здоров’я!

Нехай береже вас покровитель Архистратиг Михаїл, а славетне гасло українського десанту «Завжди перші» надихає на нові звершення заради щасливого майбутнього та процвітання нашої Батьківщини!

Слава Україні!
Разом переможемо!
генерал-лейтенант Сергій НАЄВ

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors