Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Шотландія – Данія: гості хочуть набрати 30 очок у групі
Шотландія – Данія: гості хочуть набрати 30 очок у групі
Понеділок 15 Листопада, 2021

15 листопада відбудеться матч 10-го туру відбіркового турніру до чемпіонату світу 2022 року у Катарі між Шотландією та Данією. 

Матч уже нічого не вирішує. Шотландія точно друга, а Данія достроково виграла групу та вийшла на чемпіонат світу до Катару. Коефіцієнт на перемогу Шотландії в БК Marathonbet – 3,36, на Данію – 2,58. Тобто букмекер допускає осічку гостей, тому що «хоробрі серця» мають вінстрік із п’яти перемог. Прочитати детальний огляд контори Marathonbet та реальні відгуки від користувачів можна тут.

«Тартанова армія» у цьому відбірному циклі показує непогану гру та зайняти навіть друге місце у групі з Австрією та Ізраїлем — велике досягнення. Ключовими стали перемоги в особистих зустрічах над цими командами у вересні та жовтні. 

Збірна Данії дивовижним чином пропустила гол від Фарера. Здавалося б, ну, пропустили і пропустили, а річ у тому, що до цього у восьми зустрічах кваліфікації данці примудрялися зберігати ворота в недоторканності. Слід нагадати, що команда — півфіналіст Євро, яка програла Англії в додатковий час, та ще й у меншості. Це справді команда рівня топ-15 світу та топ-10 Європи.

У першому колі шотландці поступилися датчанам 0:2. Але зараз гра нічого не вирішує, тож передбачити результат неймовірно важко.

Все ж таки виграти шотландцям буде дуже важко. Клас гостей набагато вищий, так що хоча б не програти датчанам цілком під силу. 

Швидше за все, данцям було б приємно виграти групу зі 100-відсотковим результатом. А зробити це можна, здобувши перемогу над Шотландією.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors