Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Школи Білої Церкви достроково йдуть на канікули
Школи Білої Церкви достроково йдуть на канікули
Вівторок 13 Жовтня, 2020

Через стрімке поширення коронавірусу та відповідно до рекомендацій МОЗ, усі школи Білої Церкви з 15 жовтня відправляються на канікули.

Канікули в школах будуть з 15 по 30 жовтня включно.

Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 13 жовтня, на засіданні виконавчого комітету Білоцерківської міської ради після доповіді Юрія Петрика, начальника управління освіти і науки Білоцерківської міської ради.

Юрій Петрик

Виконавчий комітет Білоцерківської міської ради рекомендував закладам загальної середньої освіти м. Біла Церква внести зміни до структури 2020/2021 навчального року та визначити терміни осінніх канікул з 15 по 30 жовтня 2020 року.

Отже, 15 жовтня всі школи нашого міста йдуть на осінні канікули, а з 02 листопада 2020 року плануємо продовжити освітній процес. Проте прошу Вас, шановні батьки, узяти на контроль місце перебування своїх дітей під час канікул та контролювати дотримання ними протиепідемічних заходів, використання засобів індивідуального захисту та максимально обмежити контакти.

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні підтримала пропозицію Міністерства освіти і науки про початок канікул 15 жовтня.

При цьому канікули повинні завершитися 30 жовтня, повідомляє урядовий портал.

Також рекомендується закладам професійної (професійно-технічної) освіти, фахової передвищої та вищої освіти перейти з 15 жовтня по 15 листопада на дистанційне навчання.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors