Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Сергій Шкарлет перебуває у робочій поїздці у закладах освіти міста Біла Церква
Сергій Шкарлет перебуває у робочій поїздці у закладах освіти міста Біла Церква
Вівторок 18 Січня, 2022

Сьогодні, 18 січня 2022 року, Міністр освіти та науки Сергій Шкарлет розпочав першу у 2022 році робочу поїздку до закладів освіти. Наразі Міністр перебуває в місті Біла Церква, про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Приємно бачити реалізацію реформи професійної освіти в дії. Сучасні умови мотивують молодь обирати цікаві професії, які дозволяють отримувати гідну заробітну плату на ринку праці та стати затребуваними спеціалістами. Саме молоді фахівці формують потужний людський капітал і розвивають економіку країни», – зазначив Сергій Шкарлет.

Міністр розпочав поїздку з огляду навчально-практичного центру Державного професійно-технічного навчального закладу «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу», в якому здійснюється підготовка робітничих кадрів за професіями «Кухар» і «Кондитер». Центр створено у 2020 році, обсяг загального фінансування – 2 млн 428,7 тис. грн із державного та обласного бюджетів.

Білоцерківське ВПУ здійснює підготовку кваліфікованих фахівців за 12 спеціальностями. У 2021 році регіональне замовлення училища виконано на 106%, у закладі здобувають освіту 538 учнів і слухачів, з яких 460 (86%) навчаються за інтегрованими програмами.

Нагадаємо, Сергій Шкарлет представив підсумки роботи та досягнення команди МОН протягом минулого року.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors