Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Сергій Наєв зустрівся зі слухачами головного військового вишу країни
Сергій Наєв зустрівся зі слухачами головного військового вишу країни
Вівторок 1 Вересня, 2020

Командувач Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв виступив перед слухачами та науково-педагогічними працівниками Національного університету оборони України імені Івана Черняховського.

Про це повідомляє служба зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України.

Сучасний стан, перспективи та завдання операції об’єднаних сил, – про це йшлося у лекції командувача об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, з якою він виступив 1 вересня перед слухачами та науково-педагогічними працівниками Національного університету оборони України імені Івана Черняховського з нагоди початку нового навчального року.

Зокрема, генерал-лейтенант Сергій Наєв закцентував увагу присутніх на питанні об’єктивної необхідності зміни формату Антитерористичної операції, що виникла на початку 2018 року.

– Відповідно, 18 січня 2018 року Верховною Радою України був ухвалений Закон України “Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях” – наголосив командувач.

За його словами, у переліку чітко визначених керівництвом держави завдань йдеться про забезпечення національної безпеки і оборони, відсіч і стримування окупаційних військ на Донбасі, утримання позицій, та дотримання Мінських домовленостей. Значна увага приділяється збереженню життя та здоров’я особового складу, а також недопущення втрат серед мирного населення.

– Однак, діяльність об’єднаних сил в районі проведення операції не обмежується лише виконанням бойових завдань. Вона направлена й на відновлення об’єктів цивільної інфраструктури, яка була зруйнована російсько-окупаційними військами, – повідомив Сергій Наєв. – В рамках гуманітарних проектів, у взаємодії з обласними військово-цивільними адміністраціями та міжнародними організаціями, командуванням постійно вживаються заходи щодо покращення умов життя мирного населення. Триває робота з оснащення лікувальних медичних закладів устаткуванням, обладнанням і лікарськими препаратами, – зауважив він.

По закінченню лекції командувач об’єднаних сил ЗС України звернув увагу присутніх на ефективне використання часу навчання в Національному університеті оборони України.

– Наполегливе вивчення всього нового, обмін досвідом і набуття навичок є запорукою якісного виконання як службових обов’язків так і завдань які стоять перед Збройними Силами України, зокрема, – підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors