Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > “Росава” закупила 1500 експрес-тестів на COVID-19 для білоцекрківських лікарень
“Росава” закупила 1500 експрес-тестів на COVID-19 для білоцекрківських лікарень
Вівторок 7 Квітня, 2020

Компанія «РОСАВА» поряд з українським бізнесом долучилася до боротьби з коронавірусом. Відразу з дня введення в Україні карантину, підприємство придбало засоби індивідуального захисту та тести на COVID-19 , бо вони є першочерговими потребами. 

Про це повідомляє прес-служба компанії.

“Оперативно наше підприємство перерахувало кошти на закупівлю 1 500 шт. експрес-тестів «АТ-Коронавірус-тест-МБА», що виявляють антитіла до коронавірусу COVID-19. 

Буквально за пару днів їх отримають: міська лікарня №1 (100 шт.), міська лікарня №2 (100 шт.), міська лікарня №3 (428 шт.), пологовий будинок (100 шт.), екстрена медична допомога (300 шт.), міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1 ( 150 шт.), міський центр первинної медико-санітарної допомоги №2 (150 шт.)”, йдеться у повідомленні.

Тест-набори візуально швидко та якісно виявляють антитіла G та M (IgG та IgM) коронавірусу COVID-19 (NCV, 2019-nCoV, SARS-CoV-2), якій є збудником атипової пневмонії, у сироватці, плазмі чи цільній крові людини методом імунохроматографічного аналізу.

Також повідомляється, що до складу тест-набору входять додаткові матеріали – одноразові пробірки, піпетки, рукавички, центрифуга тощо, які необхідні для проведення тестів.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors