Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Рідні вже третій місяць розшукують 21-річного військового, якого востаннє бачили в Білій Церкві
Рідні вже третій місяць розшукують 21-річного військового, якого востаннє бачили в Білій Церкві
Середа 9 Червня, 2021

У Київській області за загадкових обставин зник 21-річний військовий Кондратьєв Віталій. Три місяці пошуків не дали результату.

Останній раз Віталія бачили 6 березня 2021 року у місті Біла Церква, де розташована його військова частина.

Про це ТСН.ua розказала мати хлопця Олена.

“Віталій зник за загадкових обставин у місті Біла Церква 6 березня 2021 року, його нібито виселили з військового гуртожитку, і він з усіма речами попрямував у невідомому напрямку. Згодом його комбат мені сказав, що там у гуртожитку був якийсь конфлікт, було вибито двері, розбитий унітаз, але подробиці не розголошували, щоб зам’яти це все діло, Віталія нібито попросили написати заяву на виселення за власним бажанням. Але про це я дізналася не так давно”, – розповіла мати хлопця.

Куди далі пішов її син, вона не знає. Ще мати розказала, що напередодні зникнення син помирився зі своєю дівчиною і перебував у піднесеному настрої.

Того ж дня, 6 березня, Віталій Кондратьєв заходив у соцмережі. Далі слід хлопця обірвався…

©
©

Не зважаючи на звернення до поліції та військової прокуратури, за словами матері, Віталія відтоді ніхто особливо не шукає.

Фастівська поліція (Віталій – мешканець міста Фастів, Київської області – ред.) кримінальну справу одразу після зникнення не відкрила, натомість переслала заяву матері у військову частину Віталія.

Олена розповіла, що 3 червня написала повторну заяву у Фастівську поліцію, її зареєстрували, але поспілкуватися зі слідчим матері поки що так і не вдалося.

©

“Віталій свій обов’язок щодо захисту Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України виконав у повному обсязі та продовжував це робити до свого зникнення. Він восени повернувся зі Сходу, де пів року ніс службу, потім до березня перебував у військовій частині у Білій Церкві”, – каже мати.

©

У Фастівській поліції ТСН.ua розповіли, що заяву матері вони зареєстрували.

“Заява зареєстрована, ми вивчаємо деталі, а чи відкрите провадження, сказати не можемо, таку інформацію ми не розголошуємо”, – пояснили у поліції Фастова.

Жінка дуже сподівається знайти сина живим і просить усіх, кому щось про нього відомо, звертатися за телефонами: 068 777 0112 або 102.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors