Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Реконструкція Будинку культури у Білій Церкві: запрошують долучитись громадські організації і жителів
Реконструкція Будинку культури у Білій Церкві: запрошують долучитись громадські організації і жителів
Четвер 24 Жовтня, 2019
Агенція стратегічного розвитку Білої Церкви повідомитла, що одним із векторів діяльності Агенції на 2020 рік – це проєкт «Міський палац культури» на базі колишнього Будинку культури заводу ГТВ.

Першим вагомим кроком для реалізації цього проєкту є затвердження рішення про звернення до Київської обласної ради та Київської обласної державної адміністрації та депутата Владимира Бабенка щодо вжиття заходів для проведення ремонтних робіт та відновлення діяльності будинку культури.

Цей Будинок культури обраний, тому що він протягом багатьох років використовувався для задоволення потреб дитячих та юнацьких колективів, в ньому проводились фестивалі, конкурси, виставки та інші культурно-масові заходи. А ще тут зароджувався білоцерківський рок!

Не мало важливим є той факт, що концертний зал Будинку культури розрахований на 400 посадкових місць. А в нашому місті, на жаль, не залишилось інших приміщень, що належать територіальній громаді на правах комунальної власності, в яких можна було б проводити масові заходи концертного та культурного напряму, та які можуть одночасно прийняти таку кількість осіб.

Однак те, що стільки років приносило суспільну користь, зараз знаходиться у занедбаному стані та фактично не використовується за призначенням!

Тому, метою проєкту «Міський палац культури» є відновлення роботи Будинку культури та його використання у корисних і суспільних цілях!

Посилання на проєкт рішення міської ради:
https://new.bc-rada.gov.ua/…/1251_2-11_pro_zverne…/61743.pdf

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors