Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Привітання Сергія Наєва з Новим роком та Різдвом Христовим (Відео)
Привітання Сергія Наєва з Новим роком та Різдвом Христовим (Відео)
Четвер 31 Грудня, 2020

Командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв привітав з Новим роком та Різдвом Христовим.

Шановні друзі — бойові побратими! Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Наприкінці року завжди прийнято підбивати підсумки того, що зроблено, а також окреслювати плани на майбутнє. А головне – це гарний привід висловити слова щирої подяки всім тим, хто доклав частинку своєї енергії, знань та вмінь в діяльність Командування об’єднаних сил Збройних Сил України.

Ми входимо у новий рік, у новий відлік часу, оцінюючи і аналізуючи пройдене. Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2020 рік був прожитий не дарма. Як і для всіх Збройних Сил України, так і для нашого Командування цей рік був насичений подіями, напруженою службою, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам новий професійний і життєвий досвід.

2020 став роком створення Командування об’єднаних сил Збройних Сил України, тому приємно відзначити, що кожен з Вас прагнув зробити свій особистий внесок у спільну справу і особисто я, хочу щиро подякувати Вам за це. Тож дякую за підтримку усім, хто допомагав у роботі – й практичними діями, і розумінням, і конструктивними порадами, а також висловити впевненість у тому, що від спільних зусиль залежить розвиток і нашого Командування, і Збройних Сил України в цілому.

Хочу зазначити, що за кожною позитивною подією стоїть реальна людина або підрозділ Збройних Сил, Державної прикордонної служби, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної поліції та Служби безпеки України. Саме це й продемонстрували стратегічні командно-штабні навчання «Об’єднані зусилля — 2020». Спільними зусиллями ми довели, що здатні йти вперед і готові вирішувати найскладніші завдання!

Впевнений, що всі добрі справи, які вдалося здійснити в 2020 році, стануть фундаментом для нових звершень у наступному.

За давньою українською традицією, початок Нового року та Різдвяні свята відіграють роль своєрідного орієнтира на майбутнє, тому від імені Командування об’єднаних сил Збройних Сил України та себе особисто, бажаю Вам зустріти Новий 2021 рік з усмішкою та оптимізмом, подвоєними силами та енергією.

Нехай Бог і доля дарують Вам міцне здоров’я, здійснення усіх задумів і планів, бережуть від негараздів та бід. Нехай новорічні та Різдвяні свята наповнять добром і любов’ю Ваші серця.

Бажаю персонально кожному з Вас, побратими, простого людського щастя в колі рідних і близьких. Адже саме у своїх родинах ми знаходимо внутрішнє джерело життєвої енергії. І свята нинішні – родинні й затишні. Хай завжди буде так для всіх нас.

Веселого Нового року та щасливого Різдва!

Слава Україні!

Разом переможемо!

генерал-лейтенант Сергій Наєв

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors