Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Привітання Командувача об’єднаних сил Збройних Сил України з Днем українських миротворців
Привітання Командувача об’єднаних сил Збройних Сил України з Днем українських миротворців
Четвер 15 Липня, 2021

Командувач Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв привітав українців з Днем українського миротворця.

Шановні друзі!
Від імені особового складу Командування об’єднаних сил ЗС України та себе особисто вітаю Вас із Днем українського миротворця.

З часу здобуття державної незалежності у 1991 році, Україна активно долучилась до міжнародного миротворчого руху. На рахунку українських миротворців десятки успішних миротворчих місій, які забезпечували і забезпечують мир у найгарячіших точках нашої планети.

Далеко від рідної землі, інколи у доволі незвичному етнічному і мовному середовищі, складних природно-кліматичних умовах, Ви демонструєте витримку, доблесть та справжній професіоналізм.

Користуючись нагодою, висловлюю вдячність усім, хто чесно здійснював благородну місію й продовжує нести доволі нелегку службу у миротворчих контингентах. Схиляю голову перед подвигом тих, хто віддав своє життя заради ідеалів миру і безпеки.

Від щирого серця бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, натхнення та оптимізму! Нехай глибока людська вдячність та пошана надалі надихають Вас на добрі справи, а любов і підтримка рідних завжди будуть надійним тилом та оберегом!

Слава Україні!
Разом переможемо!
генерал-лейтенант Сергій НАЄВ

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors