Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Допомога > Потрібна допомога небайдужих: трирічна дівчинка бореться зі страшною хворобою, в неї нейробластома
Потрібна допомога небайдужих: трирічна дівчинка бореться зі страшною хворобою, в неї нейробластома
Субота 25 Грудня, 2021

Сабіна Лапшина, якій лише 3 рочки, вимушена боротись за життя зі страшною хворобою – нейробластомою, 4 ступеню, висока група ризику.

Як розповідають батьки, донедавна сім’я жила звичайним активним життям. Вони ходили на роботу, виховували дітей, їздили в гості до бабусь та дідусів, зустрічалися з друзями, їздили на море та ходили в гори. А потім їхій світ, у якому вони були щасливі та будували стільки планів, перекинувся з ніг на голову. У однієї з двійнят – Сабіни, після перенесеної застуди з’явився біль у ніжках.

Результати обстежень стали для батьків шоком. У Сабіни у зачеревинному просторі виявили пухлину майже 9 сантиметрів. Додаткові обстеження підтвердили страшний діагноз – нейробластома, 4 ступінь, висока група ризику.

Нейробластома – це злоякісна пухлина, рак симпатичної нервової системи. За статистикою зі 100.000 дітей щорічно хворіє одна дитина. Нейробластома – ембріональна пухлина, в основному вона з’являється в ранньому дитинстві. Вік 90% хворих дітей віком до 6 років. Причини виникнення цього виду раку у таких маленьких дітей досі невідомі.

Складно описати наш стан, наш біль, наш страх, нашу розгубленість у перші дні після отримання цієї страшної новини. Але ми взяли себе в руки та почали опрацьовувати та аналізувати масу інформації, спілкуватися з батьками, які зараз борються з раком в Україні та інших країнах. Ми провели консультації у найкращих фахівців онкологів у різних країнах. Здається, ми за тиждень обдзвонили півсвіту! В результаті отриманої інформації ми чітко зрозуміли, рак це не вирок. Ми маємо шанси вилікувати нашу дівчинку Сабіну.

Так, це нелегке випробування для нашої малечі, це випробування для нас – її сім’ї, випробування для всіх друзів та близьких, які зараз нас підтримують. Але ми готові прийняти цей дзвінок. Ми боротимемося за одужання Сабіни і налаштовані лише на перемогу.

розповідають батьки.

Батьками було прийнято непросте рішення розпочати лікування в одній із провідних клінік Ізраїлю “Топ Іхілов”. Лікування буде складним і не швидким, попереду багато питань, на які поки що немає відповідей.

Мама з донькою вже прилетіли в місто Тель-Авів. Вони чекають закінчення карантину та початку лікування. Батько залишився з двома доньками Євою та Елею у Києві. Сім’ї дуже складно дається ця розлука, але головна мета зараз – повернути Сабіне здоров’я. Усім нам треба бути сильними.

Попередньо клініка Топ Іхілов оцінює вартість лікування від 250 000 до 500 000 доларів. Це величезна сума. І це шанс, шанс для малечі стати знову здоровою.

Перший рахунок клініки 50 000 доларів оплачений власними силами, але щоб продовжити повноцінне лікування далі, батькам потрібна допомога кожного.

Ми просимо наших друзів, рідних, знайомих та просто небайдужих людей допомогти зібрати нам гроші на лікування Сабіни.

Усі документи, що підтверджують діагноз, ви знайдете на сторінці Сабіна Лапшина. Переможемо рак разом в альбомі “Медичні документи”. Звіт про збори коштів буде надаватись щотижня, батьки гарантують повну прозорість у цьому питанні.

Як можна допомогти:

✅Перекласти будь-яку грошову допомогу, реквізити ви знайдете нижче в пості або їх можна скопіювати за лінком https://taplink.cc/sabina_lapshyna

❤️Реквізити для надання допомоги:

Призначення платежу: для лікування Лапшина Сабіна

✔️ Карта ПриватБанк (Україна) № 4149609012029221 батько – Лапшин Костянтин Олександрович

Р/Р Приватбанк UA503052990262016400922153608
Отримувач LAPSHYN KOSTIANTYN
ЄДРПОУ 14360570
SWIFT
IBAN: UA183052990262056400922154997 EURIBAN: UA663052990262056400922154133 USD

USD✔️ Карта Монобанк: № 4441 1144 2240 9613 тітка Сабіни – Галина Бондаєвська

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors